top of page

KRYSTLE ZONNEVELD

always on the move

VAN CONCEPT NAAR BEWEGING

Blijf niet langer doen wat je altijd doet…

Mijn naam is Krystle Zonneveld. Ik ben zelfstandig projectmanager en consultant op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en strategie.

 

Ik werk in opdracht voor bedrijven en organisaties die met een creatieve en frisse blik verbinding, beweging en verandering nodig hebben of bedrijven die hun processen willen optimaliseren. Mijn ervaring is veelal met organisaties die een maatschappelijk doel hebben, zowel profit als non-profit organisaties.

 

Tevens ben ik freelance fotograaf. Ik denk in concepten en zet graag aan tot beweging. In die zin versterken beide vakgebieden elkaar. Door mijn creatieve kijk en ruime inzichten in bedrijfsvoering ontstaan mooie en effectieve strategieën.

 

Beide netwerken maken dat ik continu geïnspireerd blijf, ontwikkelingen nauw op de voet kan volgen en die mij helpen het net even anders te doen.

  • LinkedIn
Krystle Zonneveld

PROJECTMANAGEMENT & CONSULTANCY

BEDRIJFSVOERING | MARKETING | STRATEGIE 

Voor bedrijven en organisaties die vanuit een creatieve en frisse blik beweging, verandering en verbinding nodig hebben voor organisatieontwikkelingen en een toekomstbestendig bestaan. 

 

Als projectmanager en consultant richt ik mij op bedrijfsvoering, marketing en strategie. In de meeste gevallen nemen opdrachtgevers een combinatie af. Door mij te richten op het geheel van organisaties en bedrijven, daarin de verbinding te brengen, maakt dat ik het verschil kan maken.

 

BEDRIJFSVOERING

Om te zorgen dat jouw bedrijf of organisatie toekomstbestendig is en blijft. Gericht op kwaliteit, beleid, het behalen van doelen en efficiëntere processen.

 

Afhankelijk van het vraagstuk als ondersteuning van bestuur en directie of adviseur voor het management. Dit kunnen zowel kleine als grote vraagstukken zijn, een heel project of deelproject(en).

  

MARKETING & STRATEGIE

It always starts with why…..Van visie en missie naar (marketing) strategie. We maken hierin een vertaalslag of geven dit samen vorm en ontwikkelen bijbehorende activiteiten. Mijn kracht zit in het genereren van ideeën en het zorgen voor beweging. Inspiratie die leidt tot passende (marketing) activiteiten en daarmee het behalen van organisatie doelstellingen.

 

Daarnaast creëer en organiseer ik campagnes, online en offline, personal branding, organisatie events, employee branding, recruitment marketing en social content. 

FOTOGRAFIE 

FASHION | BRANDING | PORTRAITS | LIFESTYLE

Ik werk als freelance fotograaf voor zowel commerciële als particuliere opdrachtgevers. Denk aan social content, campagnes, hospitality, zakelijke portretten en personal branding. Af en toe maak ik een uitstapje naar interieur fotografie.

 

Ik ben altijd op zoek naar de essentie van de opdracht en maak elke foto magazine waardig. Bij mij vind je over het algemeen geen grijze doeken achter het model. Ik fotografeer het liefst in een omgeving die inspireert, uitdaagt en het concept versterkt. Ik heb een voorliefde voor zwart/ wit en ik hou van beweging in beeld.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar daglicht, vanwege de onvoorspelbaarheid van het licht. Het doet een beroep op mijn improvisatievermogen en daagt mij uit om on the spot te creëren.

Fotograferen combineer ik graag met reizen. Daarom organiseer ik een aantal keer per jaar een content trip naar het buitenland met mijn creatieve partner onder naam TOUS creations.

DSC00668.jpg

REVIEWS

“Haar passie voor het vak, haar vermogen om de ware essentie van mensen vast te leggen en haar strategische kijk op marketing maken haar echt onderscheidend"
bottom of page