top of page

PROJECTMANAGEMENT & CONSULTANCY

BEDRIJFSVOERING | MARKETING | STRATEGIE 

Voor bedrijven en organisaties die vanuit een creatieve en frisse blik beweging, verandering en verbinding nodig hebben of organisaties die hun processen willen optimaliseren, structureren en implementeren. Van positionering en strategie tot het maken van concrete plannen, de implementatie en de uitvoering. 

 

Als projectmanager en consultant richt ik mij op projecten, vraagstukken en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en strategie. In de meeste gevallen in combinatie. Door mij te richten op het geheel en daarin de verbinding te brengen, maakt dat ik het verschil kan maken.

 

BEDRIJFSVOERING

Om te zorgen dat jouw bedrijf of organisatie toekomstbestendig is en blijft. Gericht op strategie, kwaliteit, beleid en efficiënte processen.

 

Afhankelijk van het vraagstuk als ondersteuning van bestuur en directie of adviseur voor het management. Dit kunnen zowel kleine als grote vraagstukken zijn, een heel project of deelproject(en).

  

MARKETING & STRATEGIE

It always starts with why…..Van visie en missie naar (marketing) strategie. Mijn kracht zit in het genereren van ideeën, zorgen voor beweging en het maken van de verbinding. Inspiratie die leidt tot passende (marketing) activiteiten en daarmee het behalen van organisatie doelstellingen.

 

Daarnaast creëer en organiseer ik campagnes, online en offline, personal branding, evenementen, employee branding, recruitment marketing en social content. 

REVIEWS

Haar passie voor het vak, haar vermogen om de ware essentie van mensen vast te leggen en haar strategische kijk op marketing maken haar echt onderscheidend"
bottom of page