top of page

PROJECTMANAGEMENT & CONSULTANCY

BEDRIJFSVOERING | MARKETING | STRATEGIE 

Als projectmanager en consultant richt ik mij op projecten, vraagstukken en ontwikkelingen met name in de ouderenzorg op het gebied van zorg, hospitality en facilitaire dienstverlening. 

Voor organisaties in de gezondheidszorg, die vanuit een creatieve en frisse blik beweging, verandering en verbinding nodig hebben. Of voor organisaties die hun processen willen optimaliseren, structureren en implementeren. Van positionering en strategie tot het maken van concrete plannen en de implementatie.

Afhankelijk van het vraagstuk als ondersteuning van bestuur en directie of adviseur voor het management. Dit kunnen zowel kleine als grote vraagstukken zijn, een heel project, of deelproject(en).

 

BEDRIJFSVOERING

Om te zorgen dat jouw organisatie toekomstbestendig is en blijft. Gericht op strategie, kwaliteit, beleid en efficiënte processen. Ik maak graag de vertaalslag tussen strategie, beleid en praktijk. Waarbij ik de nodige structuur aanbreng en in staat ben met een gezonde dosis enthousiasme mensen te inspireren. Het maken van de verbinding en samenwerken staat hierin altijd centraal.

 

MARKETING & STRATEGIE

It always starts with why…..

Van visie en missie naar (marketing) strategie. Ik denk graag met organisaties mee! Mijn kracht zit in het genereren van ideeën, het zorgen voor beweging en het maken van de verbinding. Inspiratie die leidt tot passende (marketing) activiteiten en daarmee het behalen van organisatie doelstellingen.

REVIEWS

Haar passie voor het vak, haar vermogen om de ware essentie van mensen vast te leggen en haar strategische kijk op marketing maken haar echt onderscheidend"
bottom of page