top of page
IMG_7355.jpg

WORKSHOP

CONTENT FOTOGRAFIE

Goede content is content die relevant is voor jouw (potentiële) klant. En content is relevant als de informatie jouw potentiële klant inspireert, informeert of praktisch verder helpt. 

De workshop is special voor bedrijven en organisaties die socialmedia inzetten voor de marketing. In een kleine interne setting geef ik vanuit mijn marketing ervaring en als fotograaf een aantal tips op welke manier je goede content kunt maken. Waar je op moet letten, vooral waar je op moet letten tijdens het maken van beeldmateriaal (foto of video met de telefoon).

 

Hoe beter de kwaliteit van de content, hoe meer inkomend verkeer je zult genereren en dat biedt kansen op conversie. Vaak wordt content door meerdere medewerkers in een bedrijf of organisatie gemaakt en over het algemeen met de smartphone. Sprekende, passende foto’s van goede kwaliteit is van toegevoegde waarde. In deze workshop geef ik tips de vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

We gaan gelijk aan de slag in de praktijk.

 

Duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur, afhankelijk van de groepsgrootte

Investering: op aanvraag

REVIEWS

REVIEWS

REVIEWS

"Fantastisch, leuke ervaring waarin we hebben geleerd hoe we onze verhalen effectief kunnen overbrengen door middel van beeldmateriaal."
"Krystle deelde haar expertise en bracht ons essentiële tips en trucs bij om onze fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen."
"Tijdens de workshop hebben we waardevolle inzichten opgedaan over het vastleggen van boeiende visuele content."
bottom of page